Key Music Heerlen - Arons

Key-Music-WIT.jpg

Er zit al meer dan 100 jaar muziek in Arons, dé muziekspeciaalzaak van het zuiden. Al 4 generaties een familiebedrijf dat oorspronkelijk begon in Brabant, in 1978 verhuisde de winkel naar Heerlen. Twee verdiepingen waar muzikanten hun hart kunnen ophalen, van top muzikant tot straatmuzikant, iedereen wordt met evenveel egards ontvangen. Gitaren, versterkers, digitale piano's, audio, keyboards, E-drums, Arons kan het allemaal leveren. Ook voor reparaties bent u hier aan het juiste adres.

Keymusic Website

Grolsch Puur Weizen

Puur Weizen Social.JPG

Een biertje met karakter. Als organisator van de Puur Concerten zijn wij fan van "Puur". Hoe mooi is het dan, dat een mooi merk als Grolsch ons ondersteunt met hun "Puur Weizen" bier.

Grolsch staat als biermerk midden in de maatschappij en ondersteunt - zeker ook in deze tijd - cultuur. Een lovenswaardig streven waar wij zeer dankbaar voor zijn.

(drink bewust, 18+)

Grolsch Website

Jumbo Kerkrade-West (Carboonplein)

Schermafbeelding 2020-08-19 om 08.58.47.

Lokale ondernemers die ons steunen. Dat is een mooi gebaar. De afgelopen weken heeft Jumbo Kerkrade-West aan het Carboonplein ons gesteund met uitingen over de Puur Concerten in de zaak, flyer-verdeling en een actie om kaartjes te winnen voor Puur Concerten. 

Een top samenwerking met een fijne ondernemer! Dank je wel!

Jumbo Website

Chocolaterie Bruns

bruns.jpg

Nog een mooi bedrijf waar we blij mee zijn: Chocolaterie Bruns. Sinds 1995 staan zij voor kwaliteit en overheerlijke, zelfgemaakte producten. Ze hebben overigens meer in de aanbieding dan alleen "Puur"! 

 

Dank voor jullie medewerking en actie voor jullie klanten!

Bruns Website